Salsa Romantica Dance Company
© Salsa Romantica Dance Company
NAVIGATION  WELKOM  AGENDA  GALERIE  CONTACT
Made by Frank Kuhlmann
Salsa Romantica Dance Company heeft ervaring in het organizeren van allerlei events, we hebben professionele know-how, samen zijn we een ervaren en dyamisch team. Samen met u maken we uw event op maat en binnen uw budget. Kwaliteit en service dat is voor ons vanzelfsprekend! Boek ons nu voor uw: workshops , prive les, openingsdans, trouwfeest, verjaardagsfeest, jubileumfeest, nieuwjaarsreceptie, bedrijfsfeest of andere feesten.
De organisatie van uw feest van A tot Z. U wilt van uw feest genieten zonder u druk te hoeven maken over de organisatie? SRDC LATIN ENTERTAINMENT organiseert uw feest tot in de puntjes. Ook kunnen wij zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes, een walking dinner, BBQ en nog veel ander lekkers dankzij onze kwalitatieve cateringservice. Dankzij onze partners beschikken we over keurig zaalpersoneel, een DJ, animator, parkeerwachters en of security indien nodig. Kortom, bij ons vindt u alles om van uw feest een spetterend festijn te maken!
Onze persoonlijk aanpak: Uw feest op maat Bij SRDC LATIN ENTERTAINMENT vinden wij het belangrijk dat uw feest het succes wordt dat u voor ogen had. Wij nemen daarom ruim de tijd om alle details met u te doorlopen en u te betrekken bij elke stap. Zo krijgt u een feest op maat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Meer informatie over ons SRDC LATIN ENTERTAINMENT in Zuid-Limburg? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Misschien is dit wel de locatie voor jullie feest! Op de boot over de Maasplassen. Of we vinden een andere leuke locatie voor u in de omgeving waar u dat feest wil plaats laten vinden! Wat dacht u van een leuke kasteelhoeve? Wij hebben ervaring in workshops, demonstraties & shows. Voor de muzikale omlijsting kunnen wij u ervaren deejay’s en (Salsa) bands aanbieden!
Wil je graag een onvergetelijke openingsdans voor je huwelijk? Daar helpen we je graag mee met een choreografie op maat en de juiste begeleiding om deze perfect te kunnen uitvoeren op de mooiste dag van jullie leven!
is een eventorganizer uit zuid - limburg waar u terecht kunt voor de totaalorganisatie van uw feest of evenement. Zo hebben we ruime ervaring opgedaan in het organiseren van o.a.: workshops prive les trouwfeest, communiefeest, verjaardagsfeest, jubileumfeest, nieuwjaarsreceptie, andere feesten, ...
staat voor : Professionele know-how Ervaren, jong en dynamisch team Op maat en volgens uw budget Service en kwaliteit Alles in eigen beheer
De organisatie van uw feest van A tot Z. U wilt van uw feest genieten zonder u druk te hoeven maken over de organisatie? SRDC LATINO EVENTS organiseert uw feest tot in de puntjes. Al het materiaal voor uw event kan door ons worden geleverd. Ook zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes, een walking dinner, BBQ en nog veel meer ander lekkers dankzij onze kwalitatieve cateringservice. Nood aan zaalpersoneel, een DJ, animator, parkeerwachters, enz.? Vertrouw dan op onze ervaren eventmedewerkers. Kortom, bij ons vindt u alles om van uw feest een spetterend festijn te maken!
Onze persoonlijk aanpak: Uw feest op maat Bij SRDC LATINO EVENTS vinden wij het belangrijk dat uw feest het succes wordt dat u voor ogen had. Wij nemen daarom ruim de tijd om alle details met u te doorlopen en u te betrekken bij elke stap. Zo krijgt u een feest op maat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Meer informatie over ons evenementenbureau in Zuid-Limburg? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Made by Frank Kuhlmann
© Salsa Romantica Dance Company
Misschien is dit wel delocatie voor uw feest! Of we vinden een andere leuke locatie voor u in de omgeving waar u dat feest wil plaats laten vinden! Wat dacht u van een leuke kasteelhoeve? Wij hebben ervaring in workshops, demonstraties & shows. Voor de muzikale omlijsting kunnen wij u ervaren deejay’s en Salsa bands aanbieden!
SRDC LATIN ENTERTAINMENT
SRDC LATINO EVENTS